06 octombrie 2008

Modern thing

Aceasta idee as numi-o financiar "bubble" .Why?


Pai fiecare sistem de civilizatie aduce din trecut încercarea de a perfecta întreaga idee de la început şi ceea ce se intampla la idee rea de a rezolva tot adica 'bubble'?
si ma refer la respins / arde / sapa un mormânt şi îngroapa-l.Pentru cei dintre voi care sunt străini cu termenii de afaceri, acesti "little suckers" sunt cauzate de creşteri nejustificate în preţurile acţiunilor şi iraţional speculate în pieţele financiare. Desigur, sunt diferite de alţi factori si prefer sa nu fie discutate aici.Deci, în momentul în care o piaţă financiară (şi anume pieţele de acţiuni sau de pe piaţa valutară) este întinsă la limitele sale, acesta ajunge la un punct în cazul în care la baza fizica, piaţă nu mai este capabila de a sprijini izbucnirea dramatică a preţurilor. Aceasta va duce în cele din urmă la bătaie cu baloane de-o data, se spulbera drastic în preţuri. Toata lumea pierde (unii probabil vor muri,de soc cine stie).




Pentru cei dintre voi care,probabil are placerea "shut the fuck up" aveti putinica rabdare.Veti vedea pe parcurs.

Intrebarea ar fi "Ce se întâmplă după ce a avut loc acest "bursting occurs" ?

Ei bine, în funcţie de observarea empirica a inregistrarilor istorice , de piaţă şi de reforme majore şi / sau modificări minore de obicei, va fi găsit adulmecare.Interventia Guvernului uneori poate fi exceptata si primu lucru la care poti fi aşteptat este ca economiile, care sunt de departe, de departe ascunse pot fi de asemenea afectate.Acum sa uitam de ultimul punct si sa ne concentram pe cel de mai devreme.


Ce înseamnă aici este că vechiul sistem este calea pentru a face lucruri mai bune sa vina. Teoria evoluţiei - a supravieţuirii. Darwin a argumentat această teză prin faptul că lupta pentru supravieţuire are loc nu numai între specii, dar şi în interiorul acestora, iar acest lucru asigură transmiterea urmaşilor a celor mai bune trăsături.Acest fenomen a fost intitulat "the survival of the fittest", adică "supravieţuirea celui mai bun".

In lumea de afaceri (pieţele financiare) este esential sa ne bazam pe forta de cerere si oferta,aceasta ar însemna că ea implică acţiuni noi si anume fiinţe umane.Prin urmare, practic vorbind de viaţă şi de afaceri sunt de fapt dimensiuni paralele, oglindite reciproc se aplica acelasi set de concepte si strategii / tactici ce sunt încă aplicate ca reguli de aur in corporaţiile multinaţionale.


"Cunoscând punctele forte şi punctele slabe ale inamicului şi ale tale, niciodata nu vei ajunge la partea de a pierde o batalie."Corect, acum că am stabilit bazele pentru argumentul meu, cu privire la revelaţie, ne trebuie.


"Viata Bubble"

Cine poate spune ca financiar "bubble" va erupe dar "life bubble" nu?
In fapt istoria e aceasta"bubble" life" pana face poc sau pana presiunea se elimina.Cine imi poate spune ce s-a intamplat cu gargaunii nostri preistorici.Cineva?
Suna o coincidenta asa ca respingem toata ideologia "Darwinism" si anume ca zilele Mr. Gigartarus s-au terminat,si chiar asa e.Apoi a venit civilizatii umane, cum ar fi maimutele,maimutele cu proteze,si pana la urma cele care pot vorbi.Istoria ne prezinta si motivul. Cu prea multă putere în parte de un singur om, de cele mai multe ori va conduce la varsarea sau ii va da un mic impuls inaintesi vor aparea pierderi de "sange in masa" . Puterea e un lucru rau pentru democraţie si conceptului de egalitate.


Acest lucru duce dupa mult timp de civilizatii moderne, la epoca globalizării, la drum de dezvoltare economica si de creştere si avansare a primatelor şi proprietăţii intelectuale.Am reusit

Wow...nu-i asa ca e impresionant?
acest stadiu avansat de viaţă a adus de asemenea, si idei despre:

Încălzirea globală.

Wow ... mai e aşa de impresionant?

and




De structura socială de gând haywire


And poisoning of young minds and souls.


Aceasta este viaţa "bubble'

Suntem pe cale de a da un mod mai bun lucrurilor.In curand vom fi si noi ca speciile din trecut,atat de ineficient ,de risipitor, de stupid, şi în cele din urmă, de învechit. Deci, te întreb, ce puteţi face ca un individ?

Niciun comentariu: