26 iulie 2007

Un nou record în blogging: 100 de milioane de vizitatori pe blogul unei actriţe din China


Cel mai popular blogger din lume este la ora actuală o actriţă din China al cărui jurnal online a reuşit să înregistreze 100 de milioane de vizitatori în decurs de aproape doi ani, informează Beijing News.

Xu Jinglei, actriţa şi regizoarea în vârstă de 33 de ani, a reuşit această performanţă fără a scrie despre sex sau alte picanterii din viaţa sa intimă, ci concentrându-şi postările asupra muncii sale şi a vieţii de zi cu zi, ea având o reputaţie construită pe integritate şi intelectul său.

Cifra de 100 de milioane de vizite a fost atinsă pe 12 iulie, potrivit datelor puse la dispoziţie de www.sina.com.cn, un cunoscut site chinezesc care furnizează servicii de blogging pentru multe celebrităţi chinezeşti, printre care se numără şi Xu. Aceasta şi-a deschis blogul în martie 2005, iar în 2006 a publicat o carte cuprinzând postările scrise de ea.Pentru a-şi sărbători succesul, actriţa a invitat la o petrecere 20 de fani pe care i-a selectat dintre cei care îi comentează însemnările de pe blog.

sursa [x]

Niciun comentariu: