21 octombrie 2007

Cine este Armin Meiwes:


Armin Meiwes (nascut in 1961 in Germania) este un psihopat canibalistic, care isi cauta victimele prin intermediul internetului si care a devenit notoriu sub poreclele "Rotenburg Cannibal" sau "Der Metzgermeister" (Macelarul Suprem ). Cazul Meiwes a devenit celebru urmare postarii unui anunt de "recrutare" pe Internet, unde anunta ca isi cauta voluntari. Bernd Jürgen Armando Brandes a raspuns la acest anunt, si ei au aranjat sa sa intalneasca astfel incat Meiwes l-a putut ucide iar apoi l-a consumat.

Armin Meiwes este un psihopat canibalistic, care isi cauta victimele prin intermediul internetului si care a devenit notoriu sub poreclele "the Rotenburg Cannibal" sau "Der Metzgermeister" (Macelarul Suprem ). Meiwes a postat un anunt de mica publicitate pe Internet, cautand o victima voluntara. Aceasta s-a gasit in persoana luiBernd Jürgen Armando Brandes, care i-a raspuns si ei au stabilit sa se intalneasca, iar apoi, Meiwes l-a ucis si l-a mancat.

Dupa cum s-a dezvaluit la ancheta judiciara, pe o inregistrare video facuta la intalnirea celor doi in martie 2001 in locuinta lui Meiwes, acesta i-a amputat pe viu penisul lui Brandes, pe care l-au consumat impreuna inainte de decesul victimei. Brandes a insistat ca Meiwes sa-i muste penisul, acest lucru nu a fost posibil, asa ca Meiwes s-a folosit de un doua cutite, primul insa...din pacate pentru victima nu prea era ascutit. Brandes aparent a incercat sa-si manance partea, insa acea felie era cam "tare",si dupa marturia sa inregistrata nu prea era "mestecabila". Meiwes apoi l-a gatit intr-o tigaie cu sare, piper si usturoi.

Potrivit marturiei jurnalistilor care au avut acces la vizionarea inregistrarii (aceasta nu s-a facut niciodata publica), este posibil ca Brandes sa fi fost foarte slabit din cauza sangerarii abundente pentru a mai avea forta sa-si mestece penisul. Potrivit acelorasi surse Meiwes l-ar fi sedat puternic cu mari cantitati de alcool si anestezice, iar fapta s-a produs intr-o incapere special amenajata pentru aceasta activitate canibalica. Restul corpului a fost "consumat" de Meiwes in utmatoarele luni, pastrand bucatile de corp transate, in congelatorul sau.


via fulgerica

Niciun comentariu: