30 martie 2008

Food Court Musical




Random Public Musicals consume an amazing amount of planning time, Looks like most folks had a good time with it. keep up the good work!

Kanye Hands




via zorzini

28 martie 2008

Lovita pe trecerea de pietoni



e cam mult, insa as spera la circ, as spera la oameni iesiti in strada, as spera la sustinerea parintilor fetei, as spera in razbunarea ei, insa sper cam mult si voi fi iar dezamagit cu siguranta.

Proiecte de diploma

27 martie 2008

Fat Frumos ii zice calului:
- Ba, calule, stai aici pe loc, eu urc in turn la Ileana Cosinzeana, da' daca vine zmeul, sar drept pe tine si fugim. Calul, ce sa zica, asta-i misia lui ingrata ...

Fat Frumos urca, dupa un timp aud ciocanituri la usa.Fat Frumos se azvirle pe fereastra, Ileana se aranjeaza, deschide, cind colo, la usa, calul.
- Bai, spune-i lu' Fat Frumos c-afara ploua, asa ca-l astept aici.

thanks to ana

26 martie 2008

keep it high

Energy52 - cafe del mar


Leizaboy - rounders


Dub tao - ruff like a rock


Turbulence ft.roundhead - notorious





1200 Mics - hashish


Leizaboy - no plans


Eczem - on the desperation's entrance / in pragul disperarii


The Chillout Sessions - Etienne De Crecy

25 martie 2008

anothers pics











































24 martie 2008

Lisa Lavie "Angel"

22 martie 2008



The All-American Rejects - Move Along

21 martie 2008

Earth Hour 2008 - Arata ca-ti pasa. Stinge si tu lumina!

Programul "Ora Pamantului" a fost initiat in 2007 in Sydney, Australia de catre World Wide Found for Nature, iar in 2008 va fii un eveniment global.

Orase din toata lumea se vor alatura pentru a stinge luminile timp de o ora simbolizand astfel participarea lor la cautarea solutiilor care sa previna schimbarile climatice.
- Luminile vor fi stinse in cladiri simbolice, sediile companiilor, restaurante etc.
- Fiecare dintre noi poate marca acest eveniment prin stingerea luminilor si chiar schimbarea becurilor incandescente cu cele eficiente energetic (becurile fluorescente).

Ora Pamantului va transmite un semnal puternic ca oamenii din intreaga lume sunt ingrijorati si totodata pregatiti de a lua atitudine impotriva poluarii si a schimbarilor climatice si asteapta ca liderii lor sa ia actiuni inainte de a fi prea tarziu.

Ora Pamantului 2008

La genul feminin

Pe vremea cand pictura si sculptura intrau sub numele generic de "arte frumoase",doamnele si domnisoarele,pustoaicele,fetele si femeile erau numite,la fel de generic "sexul slab".Wow ce vremuri.astazi artele nu mai sunt neaparat frumoase,iar sexul slab numai rareori este asa.Faptul ca 'artistul contemporan" suna mai natural decat "artista contemporana" nu dovedeste ca in limba romana anumite profesii sint in general defective de feminin.Arta romaneasca insa nu e!

Recomand



Carte: Philip Roth - M-am maritat cu un comunist


Santogold - L.E.S. Artistes


Handsome Boy Modeling School - Rock and Roll



Motor Play = revista auto online de peste 200 pagini

18 martie 2008

Truc pentru cravata. nice



Easy Office Tricks & Pranks : How to Magically Tie a Necktie

17 martie 2008

Stephanie Dosen - Vinalhaven Harbour



Avand in vedere ca anu acesta am bacul,voi fi cam absent la postari,asa ca voi cat mai scurt,o melodie,un clip,o poza,o povestire cam atat.

monden

Joi 20 martie ora 17 si vineri 21 martie ora 18 va fi difuzat in premiera la Casa de Cultura Mihai Ursachi respectiv Clubul Cfr din Rapa Galbena, filmul Freedom & Liberation. Un film biografic despre viata si destinul uneia dintre cele mai marcante personalitati spirituale ale secolului 20, Shri Mataji Nirmala Devi, nominalizata de doua ori la Premiul Nobel pentru Pace.

PS: Inca o difuzare a filmului Freedom & Liberation, pe 22 martie la Ateneul Tatarasi, ora 14. Intrarea este libera la toate difuzarile.

16 martie 2008

Mark Brown



Mark Brown feat. Sarah Cracknell - The Journey Continues

14 martie 2008

gogol bordello -start wearing purple



pink martini - dosvedanya mio bambino



blue foundation - bonfires



lovers - crik crak

Dans amuzant .



doar la chinezi vezi asa ceva ,nebuni :)

pics